Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

מאפה בריוש

מצרכים:

קמח לבן 190 גר' ( 3/4 כוס)
3 ביצים
שמרים יבשים 40 גר' ( 1 כפית)
1 כפית מלח
סוכר 15 גר' ( 1 כף)
1 ביצה להברשה
2 כפות חלב קר
חמאה קרה חתוכה לקוביות 125 גר' ( 1/2 כוס)

אופן ההכנה:

במתכון זה אנו משתמשים ברולר אשר לש את הבצק בצורה אחידה ודואג שלא יהיה גר' אחד של בצק שלא יעבור את פעולת הלישה ומעניק לו את הגמישות הרצויה.
יש להקפיד על שמירת מרחק של 2-3 ס"מ בין הזרוע האוחזת ברולר לבין הקערה כדי שהבצק יעבור בצורה חלקה.
נעבוד עם קערת הנירוסטה.

  1. מכניסים לקערה את הקמח, הביצים, שמרים, מלח סוכר וחלב ומפעילים את הקערה על מהירות נמוכה.
  2. ממשיכים את הלישה כ 3- דקות ומגבירים למהירות בינונית לעוד 3 דקות נוספות.
  3. מאיטים את המהירות ומוסיפים את החמאה לאט לאט (לא בבת אחת)
  4. ממשיכים ללוש את הבצק עד שמתקבל בצק גמיש ודביק. מכסים את הקערה.
  5. מעבירים למקרר למשך כשעה.בתיאבון!
סל הקניות שלך0
אין מוצרים בסל הקניות שלך
המשיכו לקנות
0

הרשמה למועדון לקוחות

טופס ביטול עסקה

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

אתר OIG עושה שימוש בקובצי cookies, לרבות קובצי cookies של צד שלישי, עבור שיפור הפונקצינליות, שיפור חוויית הגלישה, ניתוח התנהגות גולשים (web analytics) ושיווק ממוקד. המשך גלישה באתר זה מבלי לשנות את הגדרת קובצי ה-cookies של הדפדפן, מהווה אישור לשימוש שלנו בקובצי cookies. למידע נוסף, עיין בהצהרת הפרטיות שלנו.