Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

מרק כתום

מצרכים:

2/1 כוס שמן זית
קוביית דלעת במשקל 600 גרם, קלופה וחתוכה לקוביות
3 גזרים (בערך 400 גרם), קלופים וחתוכים גס
4 שיני שום, קלופות
2 בטטות בגודל בינוני (בערך 500 גרם), קלופות וחתוכות לקוביות
1 דלורית קטנה (בערך 600 גרם), קלופה וחתוכה לקוביות
2 גבעולי מרווה (לא חייבים)
2/1 כוס קוואקר

אופן ההכנה:

מחממים 4/1 כוס מהשמן בסיר גדול.
מוסיפים את השום ואת כל הכתומים ומאדים כ 5- דקות מעל חום בינוני.
מכסים במים, מוסיפים את המרווה אם משתמשים, מביאים לרתיחה ומבשלים מכוסה על להבה נמוכה 20 דקות.
בוחשים פנימה את הקוואקר וממשיכים לבשל עוד 20-10 דקות, עד שכל הירקות מתרככים.
מוציאים את גבעולי המרווה מהמרק וטוחנים אותו בבלנדר ידני למרקם חלק.
תוך כדי הטחינה מוסיפים את שמן הזית שנותר – זה יעזור להסמיך את המרק.
טועמים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם לפני שמגישים.

סל הקניות שלך0
אין מוצרים בסל הקניות שלך
המשיכו לקנות
0

הרשמה למועדון לקוחות

טופס ביטול עסקה

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

אתר OIG עושה שימוש בקובצי cookies, לרבות קובצי cookies של צד שלישי, עבור שיפור הפונקצינליות, שיפור חוויית הגלישה, ניתוח התנהגות גולשים (web analytics) ושיווק ממוקד. המשך גלישה באתר זה מבלי לשנות את הגדרת קובצי ה-cookies של הדפדפן, מהווה אישור לשימוש שלנו בקובצי cookies. למידע נוסף, עיין בהצהרת הפרטיות שלנו.