Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

רוטב פלפלים לפסטה

מצרכים:

1 ק"ג פלפלים אדומים

1 בצל גדול
2 גזרים
2 שיני שום
100 גר רסק עגבניות
חומץ בלסמי

אופן ההכנה:

  1. קולים את הירקות בתנור על חום של 200 מעלות במצב טורבו + גריל, עד אשר הם משחימים יפה מכל הצדדים.
  2. מכניסים את הפלפלים, הגזר, הבצל והשום כפי שהם למסחטת HUROM או DAVOMIX. אין צורך להיזהר לא להשאיר גרעינים, בניגוד לבלנדר שטוחן את הגרעינים ומוסיף מרירות בלתי רצויה לרוטב, המסחטה יודעת להפריד אותם החוצה.
  3. מוסיפים רסק עגבניות, ו- 3 כפות חומץ בלסמי – ומעבדים הכל בתוך המסחטה.
הרוטב יכול לשמש לפסטה, רוטב למנה עיקרית, בסיס לפיצה ועוד.
בתיאבון!
סל הקניות שלך0
אין מוצרים בסל הקניות שלך
המשיכו לקנות
0

הרשמה למועדון לקוחות

טופס ביטול עסקה

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

אתר OIG עושה שימוש בקובצי cookies, לרבות קובצי cookies של צד שלישי, עבור שיפור הפונקצינליות, שיפור חוויית הגלישה, ניתוח התנהגות גולשים (web analytics) ושיווק ממוקד. המשך גלישה באתר זה מבלי לשנות את הגדרת קובצי ה-cookies של הדפדפן, מהווה אישור לשימוש שלנו בקובצי cookies. למידע נוסף, עיין בהצהרת הפרטיות שלנו.