Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

ריזוטו

מצרכים:

כוס אורז
15 גרם פטריות פורצ'יני (מיובשות)
שן שום
50 גרם פטריות כפתור
50 גרם פטריות צדפת מלך
30 גרם פטריות צדף פלאורוטוס טריות
3 כוסות ציר עוף
50 גרם בצל קצוץ, כף טימין (יבש)
30 מ"ל יין לבן
כף שמן זית
מעט פטרוזיליה
קורט מלח ופלפל
סיר בישול MULTI VARKA – Smart Pressure Cooker

אופן ההכנה:

1. שטפו את האורז וספגו ממנו את הלחות.
2. השרו את פטריות הפורצ'יני במים. ספגו מהם את הלחות. קצצו דק אותם ואת השום.
3. חתכו את פטריות הכפתור ואת פטריות צדפת המלך לחתיכות בעובי 7 מ"מ. קצצו דק את פטריות צדף פלאורוטוס.
4. שמרו על ציר העוף חם.
5. חממו את המכשיר ללא מכסה במשך 5 דקות.
6. חממו את השמן בסיר הפנימי. הוסיפו שום ובצל וטגנו במשך 5 דקות.
7. הוסיפו את כל הפטריות והטימין וטגנו במשך 5 דקות.
8. הוסיפו את האורז, צקו עליו יין לבן והרתיחו במשך 10 דקות עד שהאלכוהול מתנדף.
9. צקו פנימה את ציר העוף החם וכסו במכסה.
10. בשלו בלחץ 0 במשך 20 דקות.
11. לאחר הבישול, צקו מעל שמן זית וערבבו היטב. פזרו מעל פטרוזיליה קצוצה. תבלו במלח ופלפל
בתאבון!
סל הקניות שלך0
אין מוצרים בסל הקניות שלך
המשיכו לקנות
0

הרשמה למועדון לקוחות

טופס ביטול עסקה

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

אתר OIG עושה שימוש בקובצי cookies, לרבות קובצי cookies של צד שלישי, עבור שיפור הפונקצינליות, שיפור חוויית הגלישה, ניתוח התנהגות גולשים (web analytics) ושיווק ממוקד. המשך גלישה באתר זה מבלי לשנות את הגדרת קובצי ה-cookies של הדפדפן, מהווה אישור לשימוש שלנו בקובצי cookies. למידע נוסף, עיין בהצהרת הפרטיות שלנו.