Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

אודות

מסירות בלתי פוסקת לחדשנות

טום דיקסון ממציא ויזם עשה חידושים הרבה לפני שבנה את הבלנדר הראשון שלו. בין אם הוא מתקן את פעמון הדלת שלו כדי לפתוח את השער הקדמי או להרכיב רכבי קארט. התשוקה של טום להתעסק ולחדש חוזרת כל הדרך לילדותו.

המטבח החלוצי של מחר

אנחנו לא מסתפקים בלרכוב על חידושי העבר שלנו, ברגע זה ממש אנו מעצבים ומהנדסים את הדור הבא של טכנולוגיית המטבח.

 

1992- MIX 'N' BLEND

טום ממציא שילוב רב עוצמה של מיקסר/בלנדר, המסוגל ללוש עד 12 פאונד של בצק לחם. מכונה זו כוללת את המחזור המתוכנת הראשון שלו: לישה אוטומטית. אז אפילו טירון הצליח בהכנת לחם בלחיצת כפתור.

מסורת פורצת דרך של חיתוך – מהפורס הידני המוכר לפורס החשמלי

1994 - בלנדר בתוך הדלפק

טום המציא את הבלנדר העצמאי הראשון שלו. ה-ICB (בלנדר בדלפק) היה הבלנדר המסחרי החזק ביותר שקיים וחווה פופולריות פנומנלית בקרב מסעדות ובתי אוכל. הצלחתה הפכה לנקודת מפנה עבור החברה מכיוון שהיא אפשרה לנו לספק ציוד למשתמשים קמעונאיים ומסחריים כאחד.

מסורת פורצת דרך של חיתוך – מהפורס הידני המוכר לפורס החשמלי

2001- צנצנת WILDSIDE+

במהלך סוף השבוע של יום הזיכרון, טום המציא את צנצנת WildSide כדי לספק את צרכי הלקוחות המסחריים. הידועה כיום כ-WildSide+ צנצנת, היא משתלבת פי שניים בחצי מהזמן, בהשוואה לצנצנות אחרות בשוק.

מסורת פורצת דרך של חיתוך – מהפורס הידני המוכר לפורס החשמלי

2006- האם זה ישתלב?

באוקטובר האם זה יתמזג? הופיע לראשונה ביוטיוב. עם תקציב של $50 בלבד, נוצרו ופורסמו חמישה סרטונים באינטרנט. שישה ימים ושישה מיליון צפיות לאחר מכן, טום נדחק לככב. היום זה יתמזג? נחשב לאחד ממסעות השיווק הויראליים המוצלחים בכל הזמנים.

מסורת פורצת דרך של חיתוך – מהפורס הידני המוכר לפורס החשמלי

2019- גבול התדלוק

יש לנו צוותים של מהנדסים המוקדשים מסביב לשעון לחדש את הטכנולוגיה הוותיקה שלנו למוצרי הקצה של 2019. אנו מעצבים מתוך מחשבה על משתמש הקצה – ההורה המשפיע, האישה העוצמתית, השפית מלאת ההשראה, הספורטאית העוצמתית, ו באופן כללי, כל מי ששואף להיות תמיד טוב יותר.

מסורת פורצת דרך של חיתוך – מהפורס הידני המוכר לפורס החשמלי

שקופית קודמת
שקופית הבאה

חדשני בעוצמה

יש סיבה לכך ש-Blendtec נקרא הבלנדר המתקדם ביותר בעולם. עם טכנולוגיה כדי להפוך את המיזוג לפשוט ויעיל יותר, Blendtec הוא הכלי האולטימטיבי שעוזר לך להזין את התשוקה שלך.

 

מיטב

המתכונים שלנו

בראוניס שוקולד
בכד ה- WILDSIDE מוסיפים את החמאה ושבבי השוקולד יש להפעיל...
לחם תפוחים וקינמון
בכד ה- WILDSIDE מוסיפים את הביצים, השמן, ½ 1 תפוחים,...
משקה לימונענע גרוס
רבע כוס מים רותחים, 4 כוסות קרח. אופן ההכנה: ממיסים...
רוטב ויניגרט בלסמי
1/2 כוס שמן זית, 1/3 כוס חומץ בלסמי… יש להכניס...
מרק ברוקולי
בכד ה- WILDSIDE מוסיפים את הברוקולי ושאר המרכיבים. מפעילים את...

למה

צנצנת קלה לניקוי

נותן לך תערובת חלקה להפליא. עיצוב הצנצנת הפטנט שלנו עם חמש צדדים מושך אוטומטית מרכיבים לכיוון הלהב הודות לעיצוב הריבועי הייחודי שמשבש את זרימת המיזוג. במקום שהמרכיבים מסתובבים במעגל כמו בצנצנת עגולה, הם פוגעים בצד השטוח של הצנצנת. לאחר מכן, אינרציה נושאת את הפירות, הקרח וכל דבר אחר בתערובת לצד הצנצנת עד שהם מגיעים לחלק העליון של התערובת. בשלב זה, הם מסתובבים ופונים חזרה למטה, היישר אל הקצה העסקי של הלהבים. אין צורך בהתעסקות.

להב בטיחות עמיד

חזק יותר, בטוח יותר. להבי Blendtec עשויים מפלדה מוקשה מחושלת קרה והם עבים עד 80% ופי 10 חזקים יותר מלהבי בלנדר אחרים. הם גם בוטים במקום חדים. למה? עם להב שמסתובב מעל 300 מייל לשעה, הוא לא צריך להיות חד כדי לבצע את העבודה. במקום לחתוך קרח ופירות קפואים עם קצוות חדים, העיצוב הגדול והקהה מרסק כמעט כל דבר. וזה בטוח לחלוטין גם לניקוי.

ממשק מגע פשוט

בקרות מגע מודרניות מאפשרות מיזוג ברגל. בלנדרים של Blendtec כוללים פקדי מגע מודרניים שלא רק נראים נהדר, אלא הופכים כל דבר, החל ממיזוג ועד ניקוי, לקל מאי פעם. אין יותר שמרטף את הבלנדר שלך – צור תערובות מדהימות בכל פעם בנגיעה אחת. העיצוב המלוטש והשטוח קל גם לניקוי.

מנוע מהיר במיוחד

מוכנים לכל משימה. בלנדרים של Blendtec כוללים את המנועים החזקים ביותר בתעשייה, המספקים את אותם חוזק ואיכות מסחריים שתמצאו בחנות השייקים האהובה עליכם או במסעדה. המנועים שלנו יכולים למזג אפילו את המרכיבים הקשים ביותר, כמו קרח, פירות קפואים וירקות חיים, לעקביות חלקה מבלי לדלג על פעימה.

מיטב

המתכונים שלנו

בראוניס שוקולד
בכד ה- WILDSIDE מוסיפים את החמאה ושבבי השוקולד יש להפעיל...
לחם תפוחים וקינמון
בכד ה- WILDSIDE מוסיפים את הביצים, השמן, ½ 1 תפוחים,...
משקה לימונענע גרוס
רבע כוס מים רותחים, 4 כוסות קרח. אופן ההכנה: ממיסים...
רוטב ויניגרט בלסמי
1/2 כוס שמן זית, 1/3 כוס חומץ בלסמי… יש להכניס...
מרק ברוקולי
בכד ה- WILDSIDE מוסיפים את הברוקולי ושאר המרכיבים. מפעילים את...
סל הקניות שלך0
אין מוצרים בסל הקניות שלך
המשיכו לקנות
0

הרשמה למועדון לקוחות

טופס ביטול עסקה

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

אתר OIG עושה שימוש בקובצי cookies, לרבות קובצי cookies של צד שלישי, עבור שיפור הפונקצינליות, שיפור חוויית הגלישה, ניתוח התנהגות גולשים (web analytics) ושיווק ממוקד. המשך גלישה באתר זה מבלי לשנות את הגדרת קובצי ה-cookies של הדפדפן, מהווה אישור לשימוש שלנו בקובצי cookies. למידע נוסף, עיין בהצהרת הפרטיות שלנו.